Ilgai ieskojau kur cia parasyt savo beda ;(
20 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Ilgai ieskojau kur cia parasyt savo beda ;(
TAi va nepykit jeigu neten, tai va pas mane tokia beda, kiekviena karta atidarant koki saita, ir kai landzioju per ji, pvz... per foruma tai kiekvienas linkas atsidaro naujame lange
ka daryt? kaip isvengti tai, ir kaip pakeist kad vel butu kaip buvo... nes man jau nusibodo savo Maxthoon'a per'instalioti kad vel dirbtu gerai.... galite padeti man? nes kashkaip sunkiai gaudaus dar jusu forume ; ) jei neten parasiau sorry ; )
- BloodKinG
- Fuxas

- Atsakyta: 19
- xplo1D
- Forumo shustrekas

- Atsakyta: 1729
Maxthoon yra naršyklė (niekada nemačiau jos), nežinau kodėl tu ją naudoji, geriau imk FIREFOX ir manau nebus tokių bėdų.
- tHc
- Forumo shustrekas

- Atsakyta: 1340
tai kad imdamas betka, pvz... ir paprastai landziodamas per neta, ir uzeidamas i foruma, paspaudziu betkoki linka ir man jis atsidaro vis nauju langu, o senas pasilieka, taip uzknysa!
- BloodKinG
- Fuxas

- zapto
- Forumo shustrekas

- Atsakyta: 1663
- BloodKinG
- Fuxas

- Svecias117
- Forumo shustrekas

- Atsakyta: 1165
- zapto
- Forumo shustrekas

Keista problema, teko matyt, kad žmonės prašo, kad ką daryt, kad kiekvienas atidaromas link'as atsidarytų naujame lange, o vat čia žmonėm trukdo. Čia turi naršyklėje nusistatyti, kaip zapto minėjo, kažkas panašaus.
- Saw
- Forumo Mafija

- Atsakyta: 2514
Na cia kaip supratau tai visuomet atsidaro naujame lange tad jei as kiekviena suduka atsidarineciau kiekviename lange tai rimtai uzknistu :] bet kartais ir gerai nes uzknisa spausti viena ir po to kita pele mygtuka :]
- zapto
- Forumo shustrekas

Internet opt,Advanced,Setings,,ieskojau neradau nieko panasaus,,, kaip ir sakiau , as ieskojau ir neradau, dabar veikia man normaliai. kolkas! bet veliau bus vel tas pats... zinau... tai noriu moket ji istaysit neperinstaliodamas maxtoono
- BloodKinG
- Fuxas

tai jei dabar gerai tai ir po to bus gerai. nebent prispaudziosi =). o gal ten toks forumas kad atidarineja vis naujuose languose? tai cia jau pats source kaltas o tavo narsykle daro viska gerai :]
- zapto
- Forumo shustrekas

matamai manes niekas nesuprato,,, na tiek to... teks vel perinstaliot maxtoona ir vel ijungt viska pernauja,,,... man tiesiog tai kartais buna, ir neimanoma ishjungt! todel kiekviena karta vis naujai instalioju ji ir gerai... siaip man apskritai visur taip budavo, bet aciu dievui dabar nera taip! kaip pasikartos as jums galesiu nufilmuot ir parodit....
- BloodKinG
- Fuxas

- tHc
- Forumo shustrekas

- Atsakyta: 1340
Padaryk default options jeigu yra tokia funkcija. Vot ir atsiranda tokios problemos kai zmones pradeda experimentuoti su neaiskiom narsyklem.
- Stankia
- Forumo Mafija

- Atsakyta: 2060
Biski nesupratau nei vieno jusu
Am, nuo kada tai vadinama problema? Mano galva taip ir turi buti. Forumo linkai yra su "open in new window" kodu. Linkai niekada neatsidaro tam paciam lange. As naudoju maxthon - viskas veikia kaip TURI veikti. 
- win2k3
- Forumo Mafija

- Atsakyta: 2264
Nori pasakyt labai patogu naudotis one.lt pvz.. pashte kai gauni virsh 20 laishku ir kiekvienas laishka atrasydamas atsidaro naujas langas?
Krc... tema pavirto nesamonem.... o del defaut setings,, tai reiks paieskoti....
Beto Win2k3 kur tu radai kad galima butu padaryt "open in new window" ?gal galedamas susirasti , tiesiog zinosiu kaip atkeist...
Krc... tema pavirto nesamonem.... o del defaut setings,, tai reiks paieskoti....
Beto Win2k3 kur tu radai kad galima butu padaryt "open in new window" ?gal galedamas susirasti , tiesiog zinosiu kaip atkeist...
- BloodKinG
- Fuxas

- zapto
- Forumo shustrekas

- Svecias117
- Forumo shustrekas

- Atsakyta: 1165
na gerai , tiek to . dekui kad padejote : ) sita tema jau galima uzdaryti, daugiau klausimu neturiu... dekui uz patarimus ; )
- BloodKinG
- Fuxas

20 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias